søndag 28. mars 2010

Blå knappar

Fleire frå siste knappefunn, dei tre i midten er av glas, den vesle blomsterforma mulig perlemor, eller plast som dei andre. Eg likar spesielt godt dei turkisblå med kvite striper, dei gir meg litt 50-talsvibbar. Er det rart ein blir glad når ein kjem over slikt?

2 kommentarer:

 1. Hei, takk for tilbakemelding på smekken! Så hyggelig å høre at du liker bloggen og Epla butikken, det ble ekstra hyggelig når jeg så at det kom i fra ei som lager slike nydelige ting selv :)

  Kan tenke meg at det ikke er noe gøy med knyttebånd når man har langt hår nei.. Har tenkt på smekker med en annen lukning, men har ikke klart å bestemme meg om det er best borrelås eller trykknapper. Det er vel en smaksak for en hver mamma jeg spør har hver sin begrunnelse hvorfor det ene er bedre enn det andre. Får vel bare sy noen og se hva som går :)

  Håper du får ei fin påske!

  SvarSlett
 2. Hei!

  jeg kom over bloggen din via moseplassen og takk for det:)
  Jeg har tenkt å komme innom fler ganger så derfor er du nå på min bloggliste.
  Knapper er herlig og jeg har det som du, kommer jeg over gamle knapper i bruktbutikker så kjøpes det, eller poser med "fine" knapper andre steder - ja så blir de med hjem. Jeg har knapper etter min mor og bestemor, jeg plukker alltid ut knapper fra gammelt tøy før det evn. kastes - og jeg har også vanskelig for å bruke de fineste:) De spares til noe EKSTRA!

  SvarSlett