onsdag 10. mars 2010

Eit par nye

Stegosauren er jo ein gamal kjenning, det var det første dyret eg tegna sjølv. Moro å kunne bruke detaljar av andre stoff syns eg, og ein ypperleg måte å få fram fine småbitar. Ein oransje ein er klipt og klar for symaskina, men eg er ikkje heilt fornøyd med kontraststoffet så eg ventar litt og ser om det dukkar opp noko anna.

Haren/kaninen kom til med tanke på påske, ei høgtid eg set stor pris på. Eg trur det må vere at med påska kjem våren, alt er lysare og lettare og det blir hagetid igjen. I år blir det nok spesielt bra etter denne lange, lange vinteren! Eg har planar om å lage fleire variantar av denne haren, i ulike material og fasongar. Har ein med bein på tegnebrettet akkurat no, pluss at denne liggande skal få eit par småjusteringar. Den ser litt framtung ut på bildet, så eg skal fylle ut brystpartiet ein smule i alle fall.

Eg har problem med å få fram spesielt grønne nyansar på bilder, dette stoffet er ikkje berre grått, det har grønne og blå sjatteringar som står veldig fint til dei rosa øyrene. Eg må visst få meir konsulenthjelp frå familiefotografen. Eg er veldig godt fornøyd med linjene i haren, syns den er ganske riktig på eit eller anna vis sjølv om den er stilisert.4 kommentarer:

  1. Jeg fikk isbjørnen i dag og den er nydelig! Du er så dyktig til å få fram god form på dyrene dine. Haren er veldig fin også!

    SvarSlett
  2. Må bare si at jeg er mektig imponert over både dyra og de spiselige sakene :D Dinosauren blei kjempefin med blomster på platene sine og kanina blei flott. Ser nesten ut som en ekte en der den sitter med ryggen til :)

    SvarSlett