mandag 24. oktober 2011

Gladnytt på ein mandag

Eg har fått to nyheiter i dag som har gjort meg hoppanda glad! Begge er relatert til Blåbærbutikken min og det er verkeleg kjekt å få så gode tilbakemeldingar på det eg driv med der. 

Det eine er at Eplas Julebok er kome ut, der er eg med med to prosjekt - julebukk og julemus. Og bukkane er til og med på framsida, superstas! Boka ser knallfin ut, eg har ikkje sett den enno men den er på veg i posten. Gjett om eg gler meg. Boka er tilgjengeleg i kioskar og matvarebutikkar over heile landet, så om du har lyst til å sy deg ei slik lita julemus eller ein julebukk så finn du mønster og opskrift der. Og masse anna fint, ser det ut til!
Det andre er at eg er valt ut som ein av tre finalistar til BIRs miljøpris! BIR og Bergen Kommune arrangerar i haust ein stor redesignkonkurranse og eg måtte jo melde meg på med ulldyra. No er eg altså vidare til finalen og eg er naturleg nok kjempeglad! Det er veldig, veldig kjekt å få anerkjennelse for noko ein brenn for og ikkje minst gir det masse motivasjon til å drive på vidare. All ære til kommunen og BIR for å sette fokus på gjenbruk og forbruk.

5 kommentarer:

 1. Gode nyheter! Bladde i boka på Narvesen idag, og tenkte jeg skulle gratulere deg med bidrag :)

  Og gratulerer med finaleplass! Fantastisk flott!

  SvarSlett
 2. Juleboken skal nok kjøpes inn, og kanskje skal jeg prøve meg på en bukk eller tre. Er det bomullsstoff på ene siden og ull på andre?

  Gratulerer med finaleplass, jeg krysser fingrene for at du vinner! Det er ikke sånn at vi kan stemme også, vel?

  SvarSlett
 3. Flotte bidrag du har med i boken, og lykke til med finaleplass, spennende.

  Mvh
  Torunn

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Håper det inspirerer deg masse til å fortsette å lage de flotte ulldyra. De står på ønskelisten til mine gutter til jul!

  SvarSlett
 5. Takk, alle sammen! Det blei ikkje eg som vant, men eg er storfornøyd likevel!

  Lise: Eg har brukt ull på ei side og bomull på andre, men du kan bruke akkurat det du vil.

  SvarSlett