onsdag 25. mai 2011

Ulldyrrelatert: marknad og utsalsbutikk

For snart to veker sedan opna velværebutikken Just Pure i Lille Øvregaten i Bergen, og der kan du kjøpe ulldyra mine. Anne Elisabet som driv butikken tok kontakt med meg tidlegare i år for å spørre om eg var interessert i eit samarbeid. Det var eg selvfølgelig! Den vesle butikken er riktig så fin og har nydelege varer. Og den ligg i ei av Bergens trivelegaste gater, spør du meg. Ta ein tur innom om du vil ha fine gåver, gode velværeprodukt eller ein massasje!
Og sjølv om det verkar som om sommaren er over for i år, så skal Fortidsminneforeningen i Bergen arrangere sommarmarknad i Stranges Stiftelse på søndag. Lokalet på Klosteret i Bergen er kjempefint, det blir mogleg å handle både bruktvarer og handverk/brukskunst av ymse slag, og det blir kafé. Perfekt å kombinere med ein tur i Nordnesparken eller Akvariet! Eg skal vere der også med ulldyra mine, og håpar det blir ein hyggelig dag. Kom gjerne innom og sei hei, dei av dykk som bur på denne kanten!

1 kommentar:

  1. Hei Elisa! Grattis masse med ulldyra i ny butikk og masse lykke til på marked idag. Gleder meg til å høre hvordan det går...Lørdagsklæm fra mæ...

    SvarSlett