fredag 24. mai 2013

Eit lam om våren

Til de som kommenterte på forrige innlegg og ønska oss lukke til - det gjekk over all forventning på førskuledagen! Flinke jenta hadde tydeligvis bestemt seg for at dette skulle gå bra, og det var ikkje ei tåre eller ei skjelvande underleppe å sjå, berre resolutt vilje. Det lovar bra for både skulestart og livet ellers, håpar eg. 

No er det vel på tide å vise fram gåva ho fekk til seksårsdagen sin. Eg spurte henne i god tid kva ho ønska seg, ein plass på lista etter klokke, dongeribukse, prinsessematboks og eit-eller-anna-som-lagar-lyd-og-har-blinkande-lys-samme-kva-det-er svarte ho at ho ville ha eit lite lam. Det måtte vel gå tenkte eg og satte i gong med skisser. Som vanleg vart eg ferdig i siste liten, kvelden før faktisk. 

For eit par veker sidan kjøpte eg den nye boka til Abby Glassenberg. Endå eg reknar meg for ein etterkvart erfaren leikedyrmakar var her ein del nye idear og gode tips om teknikkar, og eg prøvde meg på eit par nye ting her. Artig! Det var ganske tidkreande derimot, men kankje eg lagar ein litt enklare versjon til eplabutikken etterkvart?


5 kommentarer:

 1. Å herlighet så fin! Supersøt!

  SvarSlett
 2. Nydelig! Veldig personlighet!

  Sauene her slippes endelig ut nå, så akkurat nå gleder jeg meg over alle lammene og sauene på jordene rundt. Snart skal de opp i fjellet, men enn så lenge får vi hilse forsiktig på.

  SvarSlett
 3. Godt valg av lenta og god jobb av mammaen, den var bare helt utrolig skjønn! Tror du det blir laget noen til nettbutikken..? *hint-hint*

  Jeg hadde mitt eget "kjælelam", som fikk flaske og kos en hel sommer da jeg var lita, det var stas det. :)

  SvarSlett