fredag 27. november 2009

Dyra mine på Epla.no

Eg har hatt det travelt for tida, det vil seie så travelt som ein kan ha det når ein er sjukmeldt og ute av stand til å bevege seg rundt som normalt pga bekkenløsning... No er det berre sju veker igjen til termin og då blir alt så mykje betre, håpar eg.

Men tilbake til det travle; noko må eg jo finne på her eg ligg på sofaen, og det har blitt ein heil del dyr sidan sist. Det å teikne nye mønster er akkurat passe kreativ utfordring for tida, fulgt av korte ekskursjonar til symaskina for å sy dei saman. Så tilbake til sofaen for å stappe, sy og brodere. Eg er rimelig hekta, og det blir nok ein del slike under juletrea til småungane i slekta i år. Men likevel er det mange fleire enn eg treng, så når eg hørte om Epla tidlegare i månaden fann eg ut eg skulle hive meg med. Så no er dyra å finne her! Mykje fint på Epla, høgst variert utval og ein god blanding av seriøs design og det meir heimespøta. Håpar det går bra for konseptet og at mange oppdagar gleda ved å kjøpe handlaga. Sjølv har eg også handla litt på Etsy tidlegare som er ufattelig stort, der kan ein finne det mest utrulige. Veldig bra at folka bak Epla har tatt initiativet til ein norsk variant!

Her er eit utval av dei nye dyra eg har laga, klikk på bilda for større utgåve:

Og eg har heile tida nye på teikneblokka, no er eg snart klar med min egen isbjørnvariant, ei krokodille og ein hest. Eg lagar dyra i ny ullfilt, eller ullfilt som eg lagar sjlølv av gamle lammeullsplagg som blir vaska og tova i maskin. Så har eg bestilt vaska, karda ull frå HIFA som eg brukar til stapping. Og eit og anna loppisfunn til detaljar. Med andre ord, gjenbruk og miljøvennlege tekstilar - akkurat slik eg likar det!


2 kommentarer:

  1. Du er kjempeflink, Elisa. Heldige de ungene som får disse å leke med. God helg!

    SvarSlett